Keşan TSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası) Üyesi İsmail Yener’in Başlattığı “Güvenal Prestige Konakları’nın” Temelleri Atıldı.

29 Ocak Pazartesi günü saat 09:30’da gerçekleştirilen Güvenal Prestige Konakları’nın temel atma törenine Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şapçı, Meclis Üyeleri Turgay Akıncıoğlu, Yalçın Şen ve Sebahattin Karlıdağ, Keşan TSO Meslek Komitesi Üyeleri Özden Çetin, Ali Zontul, Özcan Zümbül, Keşan TSO Genç Girişimciler Komite Üyeleri Hayrettin Varol, Ahmet Güven Güner ve Mustafa Dinçer katıldı.

Temel atma töreninin öncesinde açıklamada bulunan Keşan TSO Üyesi İsmail Yener; “1961 yılında Keşan’a geldim. Kerestecilik, nalburiye ve inşaat işlerinde faaliyet gösterdim. Firma olarak inşaat alanında ilk defa 1971 yılında ‘al-sat’ olayını başlattık. Güvenal Prestige Konakları 3 bloktan oluşmakta. Her blokta 28 daire bulunacak ve toplamda 84 daire olacak. Bu tesisin kazandırılmasında emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Bugün bu tesisin temel atma töreni için gelen herkese de ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’da yaptığı açıklamada, “Keşan TSO olarak odamız üyesi Güvenal Firması’nın ‘Prestige Konakları’ projesinin temel atma törenindeyiz. Keşan’da güvenilirlik ve kalite anlamında bizleri onurlandıran firmamızın yeni inşaat projesinin temel atma törenindeyiz. Yeni Keşan’da yapılan bu sitenin çok önemli bir noktada olduğunu görüyoruz. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin. Güvenal firmasına önder ve öncü oldukları için teşekkür ediyorum. Yeni Keşan’da da ilkleri başarmış, istihdam ve inşaat alanında yenilikleri getiren firmamıza başarılarının devamını diliyoruz. Yeni Keşan’da 2018 yılında Bine yakın konut üretimi yapılacak. İnşaat sektörü Keşan’ın ekonomisine de can veriyor. İnşaat sektörü, 2017 yılındaki imar değişimi sebebiyle bir durağanlık yaşasa da 2018 yılında Keşan’ın ekonomik anlamda en önemli damarı olacak” şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından Keşan TSO Heyetine proje ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi ve kurban kesilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası