Edirne İpsala 2. etap TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edildi!
İpsala Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğiyle ilçemize yapılan 171 konutun hak sahiplerine teslim töreni 3 Kasım Cuma günü gerçekleşti. İpsala Kaymakamı Ali Uysal, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, TOKİ uzmanı Kerim Cihan Kaba, Yüklenici Firma Yetkilisi Muzaffer Bayraktar ve hak sahibi vatandaşların katıldığı törende vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman bir konuşma gerçekleştirdi.

Kerman, “ Ben görev almadan 2014 yılının Mart aylarında son konuşmamı hemen burada camiinin yanında yapmıştım. 304 konutlu TOKİ’nin 1.etabını teslim ettik. Ve burada vatandaşlarıma şöyle söz verdim. Dedim ki, bana inanırsanız, bana güvenirseniz, beni seçerseniz, oy verirseniz TOKİ’lerin 2.etabını görev aldığımın ikinci günü talep toplamaya başlayacağız ve kısa bir zaman sonra da inşaatına başlayacağız diye söz vermiştim.  Şuanda evlerinde oturan birinci etaptaki o günü hatırlayan vatandaşlarımız bunu çok iyi bilir.

Sizlerin desteğiyle, belediye başkanlığı görevini bize verdiniz.  Hemen akabinde bizlerde söz verdiğimiz gibi talep toplamaya başladık. Büyük bir talep oldu. Talep patlaması oldu dersem yanılmamış olurum. Bundan heyecanlanan TOKİ Dairesi Başkanımız hemen buraya projeleri yaptırdı. Ve anında inşaatına başladık. Tabii hava şartları, kış şartları çok çetin geçti. Bunların teslimi, bundan 5-6 ay öncesi olması gerekirken daha sağlıklı daha güzel olması adına gecikmeler yaşandı. Bundan dolayı hepinizden özür diliyoruz. 

Tabii ki bunları yaparken ilçemizin her karış toprağında, her mahallesinde, her yolunda alt yapı çalışmaları da olduğundan dolayı  buraya yapılacak ısıtma tertibatı doğalgazlı olsun. Ve buradaki içme suyunun yan taraftaki birinci etap toki konutlarına dahi suların tazyikli olmamasından dolayı sürekli sıkıntı yaşamış olmalarından dolayı biz buraya yeni içme suyunu da vererek;  daha huzur içerisinde geldiğinize pişman olmadan ve sevincinize hüzün katmadan, bütün eksikliklerinizi de tamamlayarak huzur içerisinde oturmanız için bir takım gecikmeler oldu. Bundan dolayı hepinizden özür diliyorum.
Bundan birkaç hafta önce de açılışını yapmış olduğumuz içme suyu hattının denemeleri yapıldı.  Ve bugün itibariyle şuanda TOKİ konutlarımıza sular gelmeye başladı. 

Yani artık yeni hatlarla yeni içme suyu kuyularımızdan yeni evlerinize su getiriyoruz. Bugün çok mutlu ve huzurluyuz. Çünkü ektiğimizi biçiyoruz. Bugün harman günümüz.  Yüce Rabbimden  sizlerin bu evlerde ailenizle sıhhat, sağlık ve huzur içinde oturmanızı niyaz ediyorum.
İpsala Kaymakamı Ali Uysal ve TOKİ Uzmanı Kerim Cihan Kaba gerçekleştirdikleri konuşmalarda 2.Etap TOKİ Konutlarının ilçeye hayırlı olmasını dilediler ve hak sahibi vatandaşların yeni evlerinde sağlık ve huzur içerisinde oturmalarını temenni ettiler.

Konuşmaların ardından, vatandaşlarımızın yeni evlerine kavuşmaları dolayısıyla  dualar eşliğinde kurban kesildi. Daha sonra İpsala Kaymakamı Ali Uysal, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, TOKİ uzmanı Kerim Cihan Kaba, Yüklenici Firma Yetkilisi Muzaffer Bayraktar, Ak Parti İlçe Başkanı Turan Girgin, kurum amirleri ve hak sahipleri daireleri gezdiler.

İpsala Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181