Edirne TOKİ 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Edirne TOKİ 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası ile inşa edilecek olan Edirne TOKİ 2019 ihalesi 17 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı. Edirne’nin Uzunköprü İlçesi, Mescit Mahallesi’nde inşa edilecek olan Uzunköprü TOKİ projesi kapsamında 98 konut yer alacak.

4 katlı bloklardan oluşacak olan TOKİ Edirne projeleri 2019 projesinde konutlar 2+1 planında inşa edilecek. Yatay mimari konseptli projede, yerleşim alanı parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Edirne TOKİ 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eray taş 5 yıl önce

banner182

banner181