Lalapaşalı emeklilerin TOKİ kurası heyecanı!
Başkanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ), tarafından emekliler için Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapılan konutların kura çekilişi yapıldı. Bir düğün salonunda noter huzurunda yapılan çekilişte, ilçede yapılan 2+1, 33 konut sahiplerini buldu. İsimlerinin okunmasını büyük bir heyecanla bekleyen emekliler, çekilişin ardından mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı.

Emeklilerden Hilmiye Derviş, büyük heyecan yaşadığını, ev sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Şanslı bir kura çektiğini anlatan Derviş "Bana 5. kat çıktı. Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin. Darısı bütün emeklilerimizin başına diyorum. Devletimize teşekkür ediyorum" dedi. ilçelerinde büyük bir mutluluk yaşandığını anlatan Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, "Konutlarda yeni yaşam alanları oluşturulmuştur, ilçemizde şu an konut açığı kısmen kapanmıştır. TOKİ'nin diğer yatırımlarına da teşvik anlamında her zaman hazırız. Devletimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181