TOKİ Edirne İpsala 2.Etap'ta 92 konut kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Edirne İpsala 2.Etap projesi kapsamında inşa edilen 92 adet alt gelir grubu konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Edirne İpsala 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş.’nin İpsala Şubesi aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 25 Eylül 2017 – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvuru sahipleri,
1. İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ve adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan Edirne il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ettiğini kanıtlayacak belge ibraz edecektir.
2. Hane halkı gelirinin en fazla net ₺3.200olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)
- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri, Sözleşme imzalama aşamasında T.Halk Bankası A.Ş.’nin İpsala Şubesine İbraz edecekler.

TOKİ Edirne İpsala 2.Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181