TOKİ Elazığ arsa satışı 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan Toki Elazığ arsa satışı 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Elazığ arsa satışı 2019 detayları şu şekilde;
Toplam muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 110 milyon TL olan 32 ilde 242 arsanın satışının yapılacağı Toki arsa satışı kapsamında Elazığ'da yer alıyor. Elazığ Toki arsa satışları kapsamında yapılacak olan açık artırma 28 Mart 2019 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Toki Elazığ satılık arsa Merkez'de konut ve ticaret alanı niteliğinde imarlı arsalar olarak alıcısına sunuluyor. Açık artırma ile satışı yapılacak olan Elazığ arsalarının peşinat ve vade seçenekleri değişiklik göstermektedir.

Toki Elazığ satışa sunulan arsaların detayları şu şekilde;


Toki Elazığ arsa satışı 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki arsa satışı Elazığ ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181