20 yılda 6,5 milyon bina dönüşecek!
Kentsel Dönüşüm Konutları Teslim Töreni'nde ülkede yaşanan büyük depremleri hatırlatan Erdoğan, 20 yıl içinde 6.5 milyon afet riski altındaki binanın dönüşümünü gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı, Esenler Belediyesi, Emlak Konut ve Eston şirketlerine teşekkür eden Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Afet riski taşıyan alan ların dönüştürülmesi konusunda hedeflerimiz büyük. Bunu gerçekleştireceğiz. Ah Geziciler ah... Eğreti binaların çarpık yapıların sokakların yerlerinde şimdi nasıl modern, örnek bir yerleşim alanı oluştuğunu gözleri var görmezler."

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Esenler Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Esenler Emlak Konutlan'nda bin 403 konut ve 32 işyeri leriyle görsünler. Ama onların göz- sahiplerine teslim edildi.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181