3. seferberlik kampanyasında taksitler 600 TL'den başlıyor!
Konut üreten şirketler yılın en büyük kampanyasını başlattı. 31 Ekim'e kadar sürecek kampanyada farklı seçenekler yer alıyor. Anahtar teslim seçeneğinin de yer aldığı kampanyayla stoklardaki dairelerin eritilmesi hedefleniyor. 600 liradan başlayan taksitlerle tüketicileri cezbetme yarışına giren gayrimenkul şirketleri sundukları düşük faiz, uzun vadeli seçeneklerin yanı sıra banka kredisiz senetli satışlara da başladı. 

“ŞİMDİ AL 2019'DA ÖDE” 
Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle inşa edilen 50 projenin yüklenici firmaları tarafından başlatılan kampanyada peşinatın bir kısmını ödeyenler taksitlerine 2019 yılında başlayabilecek. Düzenlenen kampanyanın yatırımcılar için son fırsat olduğunu vurgulayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Kampanya kapsamında bugünden konut alıyorsunuz, ödemelere ise 2019'da başlıyorsunuz. Projelerimizde metrekare fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. Daire alanlar en az yüzde 15-20 avantajlı olacak. Bu yatırımcılar için son fırsat olacak. Fiyatlar şu anda çok düşük seviyede” mesajı verdi. 

YÜZDE 5 PEŞİNAT ÖDENİYOR 
Kampanya kapsamında ödemeler 2019 yılı ocak ayında başlayacak. İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile yapılan anlaşmaya göre, kampanyadan yararlanarak konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşin, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80’i ise anlaşmalı banka kredisi kapsamında kredi kullanımını sağlanacak. 

1+1 daire 323 bin lira 
Kampanya kapsamında; daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek. Kalan yüzde 80’lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. Sur Yapı'nın ‘‘Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası kapsamında yüzde 10 indirimli fiyatı 323 bin TL olan 60 metrekare 1+1 daire için 48 bin TL peşinat alınıyor. Teslime kadar ayda 600 TL, teslimden sonra 1200 TL taksitlerle ödeme yapılarak 120 ayda 0.55 vade imkanından yararlanılıyor. Kalan tutar ise 29 bin TL’lik vade farksız beş ödeme ile tamamlanıyor.

Mehmet Canıtatlı / Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181