3S Kale'nin 2016 yıl sonu ciro hedefi 217 milyon TL!
Gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren 3S Kale Holding, kentsel dönüşüm ve jeotermal enerji yatırımlarına hazırlanıyor. Her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi, Türkiye'nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde 10'unu 3S Kale olarak tek başına gerçekleştirmeyi hedefleyen grubun 2016 yıl sonu ciro hedefi ise 217 milyon TL. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü dile getiren Alp Gürün, "Hedefimiz, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmektir" dedi.

AVCILARA 523 KONUT
2016 sonbaharında Avcılar'da bir projeye başlayacaklarını belirten Gürün, "İstanbul Üniversitesi Avcılar yerleşkesinin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28 bin metrekare arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemiz tanıtacağız. Topkapı'da yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır" dedi.

ENERJİ DE BÜYÜYECEK
Enerji yatırımları hakkında bilgi veren Gürün, şunları söyledi: "Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3.5 MW gücünde bir keşfimiz oldu Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğindi devreye almayı planlıyoruz. Bu yılın ikinci yarısında Niğde-Aksaray bölgesinde 7 milyon dolar tutarında iki adet araştırma kuyusu açacağız. Orta vadede hedefimiz Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10'unu tek başımıza karşılamak."

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181