4,2 milyarlık proje 2019'da tamamlanacak!
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilecek Büyükyalı Projesinde ayrıntılar netleşmeye başladı. Emlak Konutun Nisan 2014'te 4.2 milyar TL'ye arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemi ile ihale ettiği toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalinın ilk etabında, 452 ünitenin satışa sunulması hedefleniyor. Konuya ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul, Yenigün İnşaat Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Büyükyalı ile hayalimiz, sakinlerinin günlük ihtiyaç ve konforu için her türlü imkânı sunan, güvenli ve iyi bir yaşam vaat eden yeni bir semt kültürü ve şehirde yeni bir 'deniz semti' oluşturmak" dedi.

Büyükyalı'nın ayrıntılarının 15-18 Mart 2016 tarihİeri arasında Cannes'da düzenlenecek MIPIM Fuan'nda açıklanacağını kaydeden Akbalık, projeye Avrupa'dan ilgi olacağım kaydetti. "İstanbul'a inanıyoruz" diyen Akbalık, yabana sadece Körfez Bölgesinde değil, Avrupa'dan da İstanbul'a ilgi olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Akbalık, projede yer alan en yüksek yapının 17 katlı ve 55 metre yüksekliğinde olduğunu söyledi. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci de, projeyi 2019'da bitirmeyi planladıklarım ifade etti.


Önder ÇELİK/Türkiye Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181