5 bin Arap yatırımcı Türkiye'ye geliyor
CNR Holding, büyük yatırımcı grupları Türkiye’ye çekmek amacıyla Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firması Daleel Grup ile işbirliği protokolünü imzaladı. Bu anlaşmayla 5 bin yatırımcının fuara katılması bekleniyor.

40 bin ziyaretçi hedefi
Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, ABD, Portekiz, Kuzey Kıbrıs'tan çok sayıda sektörün öncü firmalarının da katılacağı CNR Emlak 2015 Fuarı'na Babacan inşaat, Demir İnşaat, Rumeli Yapı ve Ofton gibi sektörün öncü firmaları, metrekarelerini büyüterek katılacaklar. AB ülkeleri, 2013'te 120 milyon dolarlık alımın gerçekleştiği fuarda, bu yılki rakamın 500 milyon dolara ulaşması hedefleniyor.

Türk Cumhuriyetleri, Birleşik Arap den katılımcının beklendiği fuarda Emirlikleri, Katar, İran, Irak, israil, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181