5 yılda 10 bin konut yapacak!
Trabzon'un en büyük inşaat şirketlerinden AKS Grup'un yeni destinasyonu İstanbul oldu. Şirket, radarına Beylikdüzü'nü aldı. İnşaat, lojistik, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyetleri olan AKS Grup, 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Focus İstanbul, doğalgaz yerine Fan Coil sistemiyle ısıtılıp soğutulacak. Bu yöntem sayesinde ısınma için kullanılan doğalgaz ve soğutmada kullanılan elektrik masrafları sıfırlanarak, tasarruf ediliyor.

TSCİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamlan Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi de olan Emre Aksoy, Trabzon'da 10 bin konut hayata geçireceklerini belirterek, "Artık hedeflerimizi büyüttük. İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut yaparak, en büyük 5 firma içine gireceğiz. Büyükçekmece'de de bir ay önce yeni projemizin inşaatına başladık. Bundan sonraki durağımız ise Ispartakule olacak. 5 yıl içinde bütün İstanbul'a hakim olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Emre Aksoy, 5 blokta 8 katlı olarak inşa edilen projede 272 daire yer aldığını söyledi.

1 AYDA %60'INI SATARIZ
Büyüklükleri 70 ila 150 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı projede büyük dairelere ağırlık verdiklerini aktaran Aksoy "15 bin metrekare alana kurulan projede sosyal tesislerin yanı sıra kapalı otopark alanı da yer alıyor. 24 ayda tamamlamayı planladığımız projede daire fiyatları 250 bin TL ile 825 bin TL arasında değişiyor" dedi. Trabzon'da yaptıkları projede son iki yılda özellikle Ortadoğu ülkelerine çok fazla satış yaptıklarını anlatan Aksoy "Bu projemizde de Ortadoğu'dan yüzde 30 talep aldık. Nisan ayına kadar projenin yüzde 60'nı satmayı planlıyoruz" dedi.

Birol Keleş/Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181