Ağaoğlu'ndan Bodrum'a yeni yatırım geliyor!
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu tatilde olan hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege'yi özleyince soluğu Bodrum’da aldı. Özel helikopteri ile bir müddet Bodrum’da bulunan arazilerini kuş bakışı inceleyen ve yeni bir projesi olduğu öğrenilen Ağaoğlu, daha sonra arazisinde bulunan helikopter pistine inerek oğlu Ali Ege’ye kavuştu. Ağaoğlu, helikopter pistinde bekleyen oyuncu eşi Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile hasret giderdi. Oğlu Ali Ege’ye sımsıkı sarılan Ağaoğlu’nun dakikalarca oğlunu öpmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

BODRUM’A YATIRIM YAPACAK
Geçtiğimiz aylarda Marmaris’de bulunan Çiftlik Adası’nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu'nun adasını gezdikten sonra Bodrum’a geldiği öğrenildi. Ağaoğlu Bodrum’da bulunan devasa arazisini kuş bakışı inceledi. Yeni bir yatırım yapacağı öğrenilen Ağaoğlu yaklaşık 1 saat boyunca arazisine havadan bakarak projesi için fikir aldı. 

Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181