Ahmet Akbalık; ''Mevcut konjonktür yabancı için fırsat!''
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme'de, Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçireceği Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai Cityscape'te tanıttı. Kazlıçeşme'de toplam 111 dönümlük arazide yükselecek.

Büyükyalı İstanbul'da, ilk etapta 452 ünitenin lansmanının yapılması, semtte yaşamın ise 2019'da başlaması planlanıyor. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, proje lansmanını 22 Eylül'de yapacaklanı belirterek, "1.400 üniteden oluşan projenin toplam 42 milyar TL yatırım değeri var. Metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlayacak.'' dedi.

Akbalık mevcut konjontürü yabancı için fırsat olarak gördüklerini, algıyla ilgili problemleri devletin hızla aştığını belirterek, ''Burada olmamız, Türkiye'ye güvenimizin göstergesi. Onlar da bu güvene inanıyor.'' dedi.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181