Akfen GYO'nun toplam portföy değeri 5 milyar TL'yi aştı!

2021 yılıyla birlikte portföyünü zenginleştiren Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) attığı adımlar gelirlerini rekor oranda artırırken, bu durum şirketin varlıklarının değerlerine de olumlu yansıdı.

Akfen GYO’nun Türkiye, KKTC ve Rusya’da sahibi olduğu 21 otel, 2 öğrenci yurdu ve 1 ofis binasından oluşan portföyünün değeri geçen yıla göre Euro bazında %19, TL bazında ise 2 kata varan artış gösterdi. Akfen GYO’nun varlıkların toplam değeri 5 milyar TL’yi geçti.

2021 yılıyla birlikte birçok tedbir adımını ard arda atarak portföyünü zenginleştiren ve sermayesini 7 kat artıran Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirlerinin rekor oranda artması, portföy varlık değerlerine de olumlu yansıdı.

Akfen GYO 1 yıllık kısa bir sürede gerçekleştirdiği 4 sermaye artışı ile portföyünü pandeminin olumsuz etkisini bertaraf edecek oranda zenginleştirirken, mevcut portföyün kira kontratlarını, gelirlerinde artış sağlayacak şekilde düzenledi.  Bu adımlar sonucu Akfen GYO’nun portföyündeki otellerden elde ettiği gelirler pandemi öncesi dönemin üzerine çıktı.

Akfen GYO’nun portföyündeki varlıkların gelirlerinin pandemi öncesi dönemi de aşması, bu varlıkların değerine yansıdı.

Türkiye, KKTC ve Rusya’da sahibi olduğu 21 otel, 2 öğrenci yurdu ve 1 ofis binasından oluşan portföyün değeri geçen yıla göre Euro bazında %19, TL bazında ise 2 kata varan artış gösterdi.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Akfen GYO portföyüne yönelik hazırlanan gayrimenkul değerleme raporlarıyla birlikte Akfen GYO’nun varlıklarının toplam değeri 5 milyar TL’yi geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181