Ali Ağaoğlu;"İnsanlar önlerini görmek istiyor"
Konut sektörünün içinde bulunduğu durum hakkında açıklamalarda bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye'deki belirsizlik ortamının bitmesini yatırımcıların önlerini görmek istediklerini belirtti. Yabancı yatırımcılarında bu durumdan etkilendiğini söyledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu: Yaşadığımız durumu özetleyen lafı en güzel Rahmi Koç’un bir lafı ile açıklamak istiyorum: ‘Gözlüklerim o kadar buğulu ki burnumun ucunu göremiyorum.’ Türkiye’de bir belirsizlik hakim. Parası olanda da olmayanda da bir belirsizlik var. İnsanlar kendilerini korumaya alıyorlar. Karamsar bir durumla karşı karşıyayız. İnsanlar önünü görmek istiyor. Yabancı yatırımcılar bile bekle gör pozisyonundalar. Kaptansız gemi mi olur? Bu şartlarda sektörde bir hareketlilik olmasını beklemek doğru değil. Dünya karışık, bizde devletin başı ve sonu yok"dedi.


Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181