Amerika'daki yatırım fırsatları Türklere tanıtılacak!
Projebeyaz, en az -8-10 kişilik grupları Amerika’nın 18 eyaletindeki 60’dan fazla şehrine bu yıl için 100 aileyi götürmeyi planlayan şirket, emlak satışına başladı.

Sistem en az 1 haftalık süreyi kapsıyor. Buna göre emlak alıcılarına 7 günlük otel, ulaşım, yemek dahil bir fiyat çıkarılıyor. Emlak alıcısı Amerika’da ev satın alırsa bu 1 haftalık harcama ev fiyatından düşülüyor. Böylece emlak alıcısı hem uygun fiyatlarla yaşayabileceği ya da yatırım yapabileceği evi Projebeyaz Uluslar arası gayrimenkul danışmalık garantisi ile satın alıyor. Şayet evi almazsa da 1 hafta tatil yapmış oluyor.

Bu uygulamayı Türkiye için 3 yıldır sürdüren Projebeyaz’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ‘’Biz Ortadoğulu alıcıyı Türkiye’ye bu sistemle getiriyoruz. Yaklaşık bu ailelerin yüzde 40’ina bu yöntemle ev sattık. Ortadoğulu alıcılar 1 hafta Türkiye’ye geldiler, konakladılar, hem de Türk turizmine katkı sağladılar” dedi.

Bu kişilerin ev almaları durumunda, Türkiye’deki otel ve ulaşım ve diğer giderlerinin, kendilerine iade edildiğini söyleyen Uzun, “Bunu gören Türk alıcılar aynı şeyi bizden ABD için talep etti. Amerika’nın en büyük inşaat ve danışmanlık şirketlerinden olan Lennar International ile yaptığımız anlaşma sonrası aynı modeli Amerika için uygulamaya soktuk. Lennar International’ın 18 eyalet 60 dan fazla şehirdeki konutlarını Türk alıcılar ile buluşturuyoruz’’ dedi.

Talep çok büyük
Uzun ‘’Bu modelle ilgili yaptığımız tanıtımlara gelen geri dönüşler bizi heyecanlandırdı. Çünkü beklediğimizden çok fazla talep aldık’’dedi.

Amerika’dan ev almak isteyenler arasında profesörlerden, üst düzey yöneticiler, beyaz yakalılara kadar birçok kişinin olduğunu söyleyen Uzun bu kapsamda ilk gezimizi Miami ve Orlando olduğunu belirterek ‘’Lennar’ın merkezi Miami olduğu için önce oraya iniliyor orda ki evler geziliyor ardından Fort Lauderdale, Palm Beach ve Orlando gibi yerleşim merkezlerindeki diğer alternatifler anlatılıyor’’diye konuştu.

Uzun ilk yapılan gezide 1 kişinin Orlando’dan 320.000$ ‘a kira getirisi yüksek bir ev sattık. Hatta satın alan kişi ayni gün evinin kiralama ve yönetim haklarını mülk yönetim şirketine devrederek, kiralama sürecini başlattı. Ev alan ailenin bütün gezi masrafları da fiyattan düşürüldü. Ev almayanlar ise uygun fiyata Amerika seyahati yaptılar ve çeşitli bölgelerini görme fırsatı buldular.

Amerika’da bilinmeyen çok fırsat var
Amerika’dan ev almak isteyen Türklerin akıllarında New York, Miami, Washington, gibi sadece birkaç şehrin olduğunu söyleyen uzun ama aslında Türklerin bilmediği fakat hem oturuma uygun hem de yatırım açısında çok avantajlı yerlerin olduğunu söyledi.

Uzun’ ‘’Projebeyaz olarak 18 eyaletteki binlerce evi konut alıcısının bilgisine sunuyoruz. Çok uygun fiyatlarla yüksek getiri sağlayabilecek evlerin bilgisini veriyoruz. Birde bunun üstüne işbirliği yaptığımız resmi kurum Lennar International kendi iştiraki olan firmasından veya çözüm ortaklarından konut alıcılarınaçok rahat mortgage kredisi çıkmasını sağlıyor. Ayrıca ABD'de 500 bin dolar EB5 yatırımı yapılması halinde ABD vatandaşlığının da önü açılabiliyor ve Lennar’ın yaptığı projelerden birisi ile de bu yatırım programında öncü bir çözüm ortağı’’ dedi.

Yani elinde parası olupta yatırım yapmak isteyenler bize geldiğinde çok uygun evler bulabiliyorlar. Üstelik Türk alıcı Amerika ziyaretinde inşaatı yapan firma Lennar yetkilileri ile de birebir aracısız görüşerek akıllarındaki soru işaretlerini gideriyorlar. Zaten alıcının bütün hakları Amerikan yasaları garantisi altında’’ dedi.

Türkçe bilen avukatlar hizmet veriyor
Projebeyaz olarak alım satım işlemelerinin her adımında kendilerinin olduğunu söyleyen Murat Uzun ayrıca alıcıların zarar görmemesi için Türkçe bilen Amerika’da yerleşik avukatlar ve bankacılarında temin edildiğini söyledi.

Sistemin hiç İngilizce bilmeyen alıcıların bile Amerika’dan rahatlıkla ev sahibi olmaları üzerine kurulduğunu vurgulayan uzun ‘’Bizim için her şeyden önce Türk alıcılarının güvenliği ve çıkarları gelir bunun için her ihtimali düşünerek hareket ediyoruz. Türkçe bilen avukatlar ve bankacılar alıcıların tüm sorularını yanıtlıyor. Haklarında herhangi bir kayıp olmaması için kapsamla bir sözleşme hazırlanıyor dedi.

Amerika’daki akrabanız
Yaptıkları işin koçluk ve danışmanlığın ötesinde sanki aileden biriymiş gibi alıcıların korumak olduğunu söyleyen uzun bizim için memnun müşteri her şeyden önce gelir. Orada oluşabilecek bir sıkıntı bizim Türkiye’deki işlerimizi de etkiler bu nedenle satışına aracılık yaptığımız her işlemde alıcının benim ailemden biri gibi olduğunu düşünüp ona göre hareket ederiz. Buda başarıyı getiriyor’’diye konuştu.

Bu nedenle yurtdışı gezilerde alıcının çocuklarının istekleri, özel geziler, uygun mağazalarda bulunup onlarla birlikte zaman geçiriliyor dedi.

BU FIRSATLAR TÜRKLERİ BEKLİYOR
İşte PROJEBEYAZ’ın Türk yatırımcılarına sunduğu ABD’deki fırsatlardan bazıları

Championsgate:Universal, Disneyland, Sea World gibi dünyaca ünlü eğlence merkezlerine sahip Orlando şehrinin tam kalbinde yer alıyor. Proje, Disneyland’a 6 dakika uzaklıkta 5 bin ünite var. İnşaatı devam ediyor. Proje içerisinde tamamlanan alanlar yüksek kira getirisi ile satışa sunuluyor. 4 oda, 3,5 banyo ve Amerikan modeli salon ve karşılama alanına sahip dubleks townhome konutlar 290 bin dolardan satılıyor. Proje, eğlence merkezlerine yakinliği sebebi ile yüzde 12’ye varan kira getirisine sahiptir.

River Walk: Manhattan adasına 2 tünel ve bir asma köprü ile bağlanan New Jersey eyaletinin Burlington şehrinde yer alan River Walkprojesi, 170 metrekareden başlayan 2 ve 3 yatak odalı seçenekleri ile 235 bin dolardan başlıyor. Proje, yeşillikler içerisinde inşa edildi.

Astoria: Amerikan bilgi teknolojisinin kalbi, yatırımcıların da gözdesi olan Silikon Vadisi’ne komşu, San Jose şehrinde inşa edilen Astoriaprojesi, konum ve yatırımı değeri açısından tercih ediliyor. Proje; townhomes seklinde bitişik nizam ve kapalı garaj üstü tripleks olarak 135 metrekare 2 ve 4 yatak odası opsiyonları ile satılmaktadır.Projenin satış fiyatı 677 bin dolardan başlıyor.

2775 Cahuenga: Hayallerin gerçeğe dönüştüğü şehir olarak bilinen Los Angeles kentinin meşhur bölgesi Hollywood Hills’teki projede 130 metrekare net yaşam alanı olan, 3 kat dahilinde Amerikan modeli salon ve karşılama alanı, 2 yatak odası, 2,5 banyo, depolama alanları ve 2 araçlık kapalı garajlı daireler 870 bin dolardan satışta.

The Avenue Collection – 1200 Avenue: New Jersey eyaletinde Hudson nehrinin kıyısında inşa edilen The Avenue Collection – 1200 Avenue’den 8 dakikada Central Park’a ulaşılıyor. Projeye komşu olan yat limanları ile Manhattan’a trafiksiz ve hızlı ulaşım mümkün. Ayrıca, marka değeri olan proje yatırımcısına getirisi yüksek kazanç sağlıyor. Proje ana hatları ile net 83 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar değişiyor. Konutlar 759 bin dolar ve 3 milyon 900 bin dolar aralığında satılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181