Ankara'nın en çok tercih edilen gayrimenkul markası Sinpaş Yapı oldu!
Pazar Araştırma Şirketi Ipsos'un Mart 2016'da gerçekleştirdiği Ankara Konut Projeleri Bilinirlik ve Algı Araştırması Raporu'nda Ankara'da en çok konut satın almak istedikleri bölge olarak Sinpaş projelerinin de yoğun olduğu Oran'ı belirtiyor. Her bir konut projesini bilen kişiler bazında, konut satın alım eğilimi en yüksek olan Sinpaş projeleri Altınoran ve Marina Ankara oldu. Ankara'da Altınoran ve Marina Ankara en çok ziyaret edilen ve en çok satın alınan projelerin başında geliyor. Görüşmecilerin konut satın almak istedikleri ilk projeler arasından Altınoran'ın tercih edilme nedeni öncelikle proje ile ilgili unsurlar olurken, özellikle projenin sahibi olan firma ile ilgili unsurlarda diğer projelere kıyasla daha fazla belirtiliyor. Altınoran ve Marina Ankara ihtiyaçları en fazla karşılayan ve aynı zamanda tüketicilerin en çok yakınlık duyduğu projeler olarak da öne çıkıyor. Sinpaş projelerinden herhangi birini, konut satın almak isteyeceği ilk proje olarak belirten katılımcıların oranına bakıldığında, en büyük potansiyel oturum veya karma amaçlı markalı konut satın almak isteyen segmentinde görülüyor. Konut satın alımında etkili unsurlar açısından Altınoran içerisinde yer alan fasiliteleri ile, Marina Ankara ise "kiracı/ evsahibi kişilerin yaşam tarzının uygunluğu" ile ön plana çıkıyor. Altınoran, konut satın alım kararını etkileyen önemli unsurların içinden" benzersiz sosyal olanaklar ve merkezi konumu" sahiplenirken, Marina Ankara ise "bilinen/tanınmış/popüler bir gayrimenkul firması tarafından yapılmış" unsurları ile ayrışıyor.

Çankaya Oran, Altınoran ve Marina Ankara gibi projelerle şehrin odak noktası oluyor
Şehrin odak noktası haline gelmeye başlayan, Ankara'nın güney batı aksında yer alan Oran bölgesi, Çankaya'nın en önemli konut projelerini barındırması bakımından her geçen gün değerine daha fazla değer katıyor. Aynı zamanda 13 km göl çevresindeki ağaçlık alanıyla başkente oksijen sağlayan Eymir Gölü ile de komşu olan bölge, barındırdığı yeşil alan ve doğal güzellikleriyle de fark yaratıyor. Tüm bu doğal güzelliklere komşu olarak yükselen Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projeleri Altınoran ve Marina Ankara da bölgeye değer katan konut projeleri olarak öne çıkıyor. Bu projeler içinde yer alan zengin sosyal donatılar, bölgeye büyük bir trafik çekmeye başladı. Örneğin Sinpaş Yapı'nın Altınoran ve Marina Ankara projelerinin sınırları içerisinde yer alan ve Ankaralılara 365 gün kesintisiz kayak yapma imkânı sunan Snovvland, sadece bu projelerde yaşayanların ya da Ankaralıların değil, kayak sporlarına meraklı herkesin Çankaya Oran'ı ziyaret edecek olmasıyla birlikte bölgeyi farklı bir çekim merkezi haline getiriyor.

Altınoran ve Marina Ankara: Ankara'nın en gözde yerleşim merkezlerinden Çankaya'da yer alan bu iki özgün projesinden Altınoran'da yaşam bir süre önce başladı. Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en büyük temalı yaşam projesi olan Altınoran projesinde şuan yaklaşık 2000 kişi yaşıyor. Marina projesinin teslimlerinden sonra proje sakinlerinin de yararlanabileceği çok farklı ayrıcalıklar yer alıyor. Bunlardan ilki, yılın 365 günü kayak yapmaya imkân veren teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland. Türkiye'de bir ilk olan başka bir Altınoran özelliği de Skyvvalk... Projede yer alan Altınoran Çarşı'nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skyvvalk 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Altınoran, kanalları, köprüleri, sandalla da gezilebilen su yolları, adaları ve avlularıyla nerdeyse bir su dünyası olarak tarif edilebilir. Altınoran meydanı ise, şimdiden gerçekleşen gösteri ve konserlerle sadece projenin değil, Ankara'nın da sosyal hayatına renk katan bir cazibe merkezi oldu. Marina Ankara'da ise, projeye adını veren ve yelkenliyle gezilebilen büyük bir marina etrafında yerleşik binalarıyla çok özel ve kendisinden söz ettirecek bir konut kompleksi olarak yükseliyor. Marina'nın yanındaki (altın) kumsal, şelaleler, su kaydırakları, suyun üzerinden uzanan ahşap köprüler, tropik ada, şelalelerin ve kanyonun yer aldığı proje, sakinlerine bir tatil kentinde yaşıyor duygusu verecek. Marina projesinde ayrıca açık ve kapalı profesyonel tenis kortları, 4 kilometrelik bir bisiklet ve koşu parkuru, futbol ve basketbol sahaları da yer alıyor. 

Sinpaş, Türkiye için feda diyor ve "Güle Güle Otur Türkiye'm kampanyasına devam ediyor
Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş, Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşması için büyük bir fedakarlık yaptığı "Güle Güle Türkiye'm" kampanyası ile konut sektörüne hareketlilik katmaya devam ediyor. GYODER'in başlattığı 10 yıl vadeli ve düşük maliyetli konut kampanyasının sektöre hareketlilik getirirken, firma olarak üzerlerine düşen fedakarlığı yaparak çok daha avantajlı ödeme koşullarına sahip "Güle Güle Otur Türkiye'm" kampanyasını geliştiren Sinpaş, kampanyanın başlangıcından itibaren 15 binden fazla başvuru aldı. Bugüne kadar hiç bir konut projesinde görülmemiş "Güle Güle Otur Türkiye'm" kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ister 5 yıl için %0,40 vade farkı, ister 10 yıl için %0,70 vade farkı oranı avantajı sunan Sinpaş Yapı, yoğun istek üzerine kampanyaya GYODER'in desteğiyle devam ediyor.

Ticari Hayat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181