Artaş İnşaat 2 yeni projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasını atan Artaş İnşaat, büyük ilgi gören yeni reklam filmiyle yine dikkatleri üzerine çekti. 4. Nesil AVM, konut ve ofisleriyle dünya markalarını Vadistanbul’da buluşturan Artaş İnşaat, aynı bölgede “Avrupa Konutları” markalı iki yeni projeye daha imzasını atıyor. Firma, satışı devam eden Avrupa Konutları Çamlıvadi ile satışa açılan Saklıvadi projesinde konut alıcılarından yoğun ilgi görüyor.

Sektörde geride bıraktığı 45 yılda proje geliştirdiği bölgelere değer katan Artaş İnşaat; tüm projelerini kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandırıyor. Yayımlanan yeni reklam filmiyle de sektördeki güçlü marka algısına gönderme yapıyor.

Sanayi dönüşümüyle Cendere bölgesine Vadistanbul’u kazandıran Artaş İnşaat; bölgeyi buluşma, sosyalleşme ve yaşam merkezi haline getirirken, yeni reklam filmiyle iki yeni projesini de tanıtmış oldu.

Ayazağa/Cendere-Arıcılar bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan Artaş İnşaat, teslimde sona yaklaştığı Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinin ardından aynı bölgede Avrupa Konutları Saklıvadi projesini de konut alıcıları ile buluşturdu. Bölgenin gözde lokasyonları olarak öne çıkan her iki proje içerisinde, ayrıca Mövenpick Living konseptli birer otel de yer alacak.

ÇETİNSAYA, “MARKAMIZI TAŞIDIĞIMIZ BÖLGEYE ARTI DEĞER KATIYORUZ”

2022’de yeni projelere odaklandıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Türkiye’de konuta talep artarak devam ediyor. Ülke insanımız hem oturum hem de yatırım noktasında konutu kıymetli bir yatırım aracı olarak görüyor. Artaş İnşaat olarak yeni projelere odaklandığımız bu dönemde “Avrupa Konutları” markamıza iki yeni proje daha ekledik. Vadistanbul ile çehresini değiştirdiğimiz Arıcılar bölgesinde teslimatı yaklaşan Avrupa Konutları Çamlıvadi ile kısa süre önce inşaatına başladığımız Avrupa Konutları Saklıvadi projelerimizi konut alıcıları ile buluşturduk. Biz 45 yıldır en iyi bildiğimiz işi yapıyor ve markamızı taşıdığımız her bölgeye artı değer katıyoruz. Artaş İnşaat olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da örnek projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181