Asce ve Kral Yapı Bağdat Caddesi için ortak oldu!
İstanbul'un en prestijli bölgesi Bağdat Caddesi ve çevresi son dönemlerde şantiye gibi. Hangi sokağa girseniz bir inşaatla karşılaşıyorsunuz. Cadde ve çevresinde irili ulaklı bir çok müteahhit eski apartmanları yeniliyor.

Caddede sadece bölgenin klasik müteahhitleri iş yapmıyor. Geçmişi sanayicilik olan son dönem müteahhitleri de caddeyle ilgilenmeye başladı. Sanko Holdingin patronu Abdulkadır Konukoğlu ile Fatih Kıral Mobilya'nın sahibi Bayram Fatih Kıral da bunlardan biri. Arkadaşlıkları çok eskiye dayanan Konukoğlu ve Kıral inşaat şirketi kurmuş. Para Dergisi'nin haberine göre, Konukoğlu'nun büyük hissedar olduğu Asce Yapı ve Fatih Kıral'ın isimlerinden esinlenerek kurulan Asce ve Kral Yapı ilk iş olarak Bağdat Caddesi'nin Erenköy kısmında proje geliştirmiş.

Abdulkadir Konukoğlu'na ve kardeşlerine ait olan Asce Yapı 2014 yılında faaliyete geçti. Lüks konut projeleri geliştiren firmanın İstanbul'da Üsküdar, çamlıca, Beykoz'da lüks konut projeleri devam ediyor. İki eski arkadaşın Cadde'deki ortaklığı bakalım ne tür projelerle devam edecek.

Para Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181