Atek Yapı Dünya'ya açılmayı hedefliyor!
Otomotiv sektöründe tanınan bir aileden gelen Tolga Duğles, aile içindeki ayrışmadan sonra 2010 yılında kendi yolunu çizdi ve inşaat sektörüne yöneldi, ilk iş olarak Buca'da 180 daire yapmaya başlayan Duğles, ünversiteye yakın olduğu için 1+1 dairelerin, kaba inşaat tamamlandığı anda Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından satın alındığını söyledi. Daha sonra Karşıyaka Örnekköy'de 180 daireden oluşan ikinci projeyi de başarıyla tamamlayan Duğles, üçüncü proje olan Atek Adress'i de bitirmek üzere. Konak sınırları içinde yer alan ama İzmir iş hayatının yeni cazibe merkezi Bayraklı'ya çok daha yakın olan Atek Adress, 30 katlı bir iş merkezi.

Avantajlı lokasyon
Atek Adress'in ulaşım açısından çok doğru bir lokasyonda olduğunu belirten Tolga Duğles, "İzmir Adliyesi'nden daha büyük olacak Bölge İstinaf Mahkemesi hemen yanımızda yapılıyor. Tam karşımızda metro istasyonunun olması talebi artıran en büyük unsurlardan birtanesi. Hem kent merkezi hem de çevre yoluna yakın. Ulaşım çok rahat" dedi. Kaba inşaatın bittiğini ve teknik altyapının hazırlandığını ifade eden Duğles, dış cephe giydirmesine başladıklarını ve yılbaşına kadar komple tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

Tamamı iş merkezi
Duğles, 'Atek Adress'te neler var' sorusuna şöyle cevap verdi: "Günlük iş hayatına dair bulabileceğiniz her şey Atek Adress'te var. Konut yok, tamamı iş merkezi. Yemek alanları, 10 kişilikten 250 kişiliğe kadar bölünebilen toplantı ve konferans salonları, kırtasiye hizmeti, kuru temizleme hizmeti ve fitness salonları olacak. Detaylı bir konsiyerj hizmeti alabileceksiniz." Satışta yüzde 60 oranına ulaştıklarını belirten Duğles, yılbaşına kadar bütün ofislerin satılacağını söyledi. Çoğunlukla kiracıya değil direkt kullanıcıya yer sattıklarını kaydeden Duğles, bu durumun ne kadar doğru bir proje yaptıklarının göstergesi olduğunu savundu.

HER ŞEY HAYALLE BAŞLIYOR
Sadece Ege Bölgesi değil gelişen Anadolu kentlerini de incelediklerini belirten Duğles, şunları söyledi: "Türkiye her geçen gün büyüyor. Antep, Kayseri, Kocaeli, Konya gibi çok büyük potansiyeli olan kentlerimiz var. Atek olarak oralar için de bazı düşünceler geliştiriyoruz. Biz büyük hayallerle yola çıktık. Kısa vadede, İzmir'de bilinen inşaat firması olma hedefimiz vardı. Orta vadede, Türkiye çapında ses getiren bazı projelere imza atmak istedik. Uzun vadede ise dünyada bir şeyler yapabilmenin yollarını arıyoruz. Bunlar hayaller tabii ki. Ama her şey hayallerle başlıyor. Bugün dünyada baktığınız zaman en büyük müteahhitler Türkiye'den çıkmış. Çin'den Amerika'ya kadar çok büyük inşaatlar yapıyorlar. Biz neden yapmayalım?"

YENİ YILDA YENİ PROJELER
Atek Yapı olarak İzmir'deki arsalarında yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Tolga Duğles, şöyle konuştu: "Güzel projelerimiz başlayacak yılbaşından sonra. İzmir-İstanbul Otoyolu'nun bitmesiyle çok değerlenecek Kemalpaşa'da projelerimiz olacak. Çeşme'de muhakkak olmak istiyoruz. Çevre il ve ilçelerde de araştırmalarımız var. İnsanların beklentileri her gün artıyor, artık kuru bir bina değil, sosyal yaşam alanları istiyorlar. Çocukların güvenle oynayabileceği, komşuluğun yeniden canlanacağı mekanlar talep ediliyor. Her türlü ihtiyacın karşılandığı siteler ilgi görüyor. Biz de çevre il ve ilçelerde böyle projelere girmek istiyoruz."

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181