Babacan Holding Gaziantep projesine 2016'nın sonunda başlayacak!
İstanbul’da özellikle Beylikdüzü - Esenyurt bölgesini gelişim noktası olarak belirleyip proje üretmini sürdüren Babacan Holding, bölgedeki 6’ncı projesinin hazırlığına da başladı. Aynı zamanda çeşitli lokasyonlarda arazi üretmeyi de sürdüren Babacan Holding, fikirtepe dönüşümünde yer alan projesine ise 2017 yılında başlamayı hedefliyor. Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Gaziantep’te konut ve ticari ünitelerden oluşacak projenin yıl sonuna kadar başlayacağını söyledi. Ayrıca yeni şehirlere de bakmaya devam ettiklerini belirten Babacan, “Projelerimizi sırayla devreye almayı sürdürüyoruz. Bizim işimiz araziyle, o yüzden son hızla arazi geliştiriyoruz. Bunun için yeni şehirler de odağımızda” dedi.

‘Buradan devam’
Babacan, geliştirme süreçlerinde öncelikle büyükşehirlere odaklandıklarını vurgulayarak, son dönemde yatırımcıların da aynı sistemle ilerlediğini söyledi. İstanbul eksenli yatırımlarının Anadolu’ya taşınmasının da önemli bir adım olduğunu kaydeden Babacan, “Doğduğumuz şehir Gaziantep ama tabii İstanbul eksenli bir yatırımcı olduğumuz için hep buradaydık. Gaziantep’te potansiyel yüksek. Bölgesinde de parlıyor. Göç alan, gelişen bir bölge. Sanayisi çok önemli. Anadolu’ya çıkarken de önce kendi şehrimize sonra başka şehirlere çıkarız mantığıyla hareket ettik” diye konuştu.

‘Mutfak önemli’
Mehmet Babacan, bölgeyi tanımalarına rağmen arsayı almadan önce ve aldıktan sonra önemli araştırmalar yaptıklarını belirterek, bölge insanının ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne aldıklarını ifade etti. Babacan, “Mesela evler nasıl olacak, İstanbul metrekarelerinde ev yaparsak alınma ihtimali bile yok. Mutfak mesela, salon kadar olacak. Hayat orada geçiyor. Oturma odaları denilen bir sistem var. Salon sadece önemli misafir için kullanılır. Hepsinin metrekaresi çok büyük olacak. Mutlaka çift balkon olacak. Biri oturmak ve mangal için, diğeri çamaşır için. Mutlaka kiler olacak. Hepsinin değerlendirmesi iyi yapıldı” diye konuştu.

‘Fiyatlar uygun’
Babacan, Esenyurt’ta proje üretiminin arttığına dikkat çekerek, ancak Avrupa yakasında uygun fiyatlı bir bölge olarak talebin yüksek olduğunu ifade etti. Arazi imkanından yararlandıklarını ve bu nedenle fiyatları düşük tutabildiklerini anlatan Babacan, şunları söyledi:

“Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde Babacan Premium’a bir lansman yaptık. Bölge ve lokasyon olarak çok iyi. Fiyatları da uygun tuttuk. Arsa kendi arazimiz olduğu için bunu yapabildik ve karı müşterilerimize yansıtıyoruz. Şu anda talep çok iyi ve yüzde 36 gibi bir oranı sattık. Bir projemiz daha Beylikdüzü’nde, şu an için yer pazarlıkları sürüyor. Daha imzalar atılmadı. Esenyurt’ta güzel bir siteden metrekaresi 3 bin liradan başlayan fiyatlar bulununca doğal olarak tercih sebebi oluyor.
Babacan Port Royal’de inşaata başlayacağız. Kentsel dönüşümü de odağa alarak çalışıyoruz. Atatürk Havalimanı karşısında Özelleştirme İdaresi’nden bir arsa almıştık. Yıl sonuna doğru başladığımız, başlayacağımız yatırımlarla 600-650 milyon lira yatırım yapmayı öngörüyoruz.”

Babacan Premium’da ‘Ramazan’ kampanyası
Babacan Holding’in Esenyurt’ta hayata geçen 1216 konutun yer aldığı son projesi Babacan Premium’da Ramazan kampanyası sürüyor.

Projeden, peşinat ödemeden, yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme fırsatından yararlanılabiliyor. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Babacan Premium’un Ramazan kampanyasında üçüncü bir seçenek olarak peşinat ödemeden 120 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı yer alıyor. Her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1,3+1 düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan projede, 7 blokta 1216 konut, kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari ünite yer alıyor. Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının ise 30 Aralık 2018’te teslim edilmesi planlanıyor.

Duygu ERDOĞAN/Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181