'Bahar ve yaz aylarında konut sektörü hareketlenecek'!
Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, bahar aylarında konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını kaydetti. Erdal “Bu dönemde konut satışlarında artış olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bahar ve yaz aylarının konut satışları üzerinde olumlu etkileri olduğunu vurgulayan İlhan Erdal, bu dönemde piyasanın hareketleneceğinin altını çizdi. Yaşanan bu hareketliliğin inşaat sektörünün yan kollarını da besleyeceğine vurgu yapan İlhan Erdal “Türkiye’de 2018 Nisan ayında, 103 087 konut satışı gerçekleşmişti. Bu rakamın önümüz Nisan ayında artacağını düşünüyorum. Bahar ve yaz aylarında konut sektöründe canlanma yaşanacağı şüphesiz. Konut faizlerinde yaşanan düşüş ve firma bünyesinde yapılan kampanyalar ile konut sektörü canlanacaktır. Bahar demek heyecan ve yeni başlangıçlar demektir. Dolayısıyla bu dönemde konut satışlarında hareket yaşanacağı görüşündeyim” ifadelerini kullandı.

DURU bir yaşama geri sayım
2020 yılında teslim edilecek ve 47.276 m2’lik arazi üzerinde hayata geçen DURU Beytepe, eşsiz lokasyonu, sosyal alanları ile fark yaratıyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181