Başakşehir Emlak Konut Evleri-Kayaşehir’de talep toplama süreci uzatıldı!
Başakşehir’de hayata geçen Emlak Konut Kayaşehir Evleri, 20 Mart’ta başlayan ön talep toplama sürecinde büyük ilgi gördü. Gelen taleplerin 175’i bir haftada satışa dönüştürüldü. Turyap, ön talep toplama sürecini Mayıs ayına kadar uzattı. 

504 daireden oluşan Başakşehir Emlak Konut Evleri’nin tamamı bitmiş ve teslime hazır konutlarından edinmek isteyenler Mayıs ayına kadar 1000 TL ön talep bedeli ile Turyap’a başvuracak. Ön talep bir hafta sonra kesin talebe dönüşecek. Bir ay içinde %25 peşinat tamamlanıp; kalan bakiye nakden, defaten veya konut kredisi ile 3 ay içinde ödenecek.
8 ayrı hastane grubu ile Avrupa’nın en büyük şehir hastaneleri ile botanik bahçenin arasında yer alan Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde 1+1’ler 214 Bin TL, 2+1’ler 309 Bin TL, 3+1’ler 381 Bin TL, 4+1’ler 675 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Metro durağı 250 metre, Şehir Parkı 500 metre, Sağlık Kent 1 km, Başakşehir Devlet Hastanesi 5 km, İkitelli OSS 6 km, Başakşehir 6 km, İstoç 8 km, Tekstilkent 10 km, Tem Otoyol 11 km, Atatürk havalimanı 18 km uzaklıkta bulunuyor. 

Yoğun talep nedeniyle ön talep süresini uzattıklarını söyleyen Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; ön talep uygulamasının Mayıs ayında sona ereceğini, gelen taleplerin bir hafta içerisinde sonuçlandığını söyledi. Özdemir; projede büyüklüğü 94 m2 ‘den başlayan 2+1 dairelere olan talebin arttığını, genellikle oturum için tercih edilen dairelerin havaalanı ve sağlık çalışanlarının ilgisini çektiğini belirtti.  

Yeşil dokusunun, şehir ortalamasının üstünde olduğu Kayaşehir’in köprü ve otoban bağlantıları, metro, İETT gibi toplu taşımalar, 3.Köprü, 3.İstanbul Havalimanı, Kent Meydanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı gibi yüksek ölçekli projelerin yapımının başlandığı bölgede önümüzdeki yıllar içerisinde İstanbul’un en hızlı gelişim, büyüme ve değer artışı bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181