Başaran Holding'in Trabzon yatırımı: Ramada Plaza Trabzon!
Yabancı turistlerin ilgisi ile Ramada Plaza Trabzon, Karadeniz bölgesinin en gözde oteli olmayı başardı. Başaran Yatırım Holding’in Türkiye’deki 2. oteli olan tesis, 40 milyon Euro’luk yatırımı ile Trabzon’un uluslararasıve Karadeniz’in en büyük yatak kapasitesine sahip tek beş yıldızlı turizm ve kongre oteli olma özelliği taşıyor. Açıldığı günden bu yana gerçekleşen ve yabancı turist ağırlama oranı ile de tesis, Karadeniz’e olan ilginin arttığını gösteriyor. Otel, 350 odası,1000 kişilik kapasitesiyle bölgeye konaklama olarak ciddi bir katkı sağlıyor.

Hüseyin Başaran: “Daha ilk yıldan en çok tercih edilen otel olduk.”
Ramada Plaza Trabzon ile bölgeye ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkı sağlayan Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran: “Başaran Yatırım Holding olarak, son yıllarda turizm ve iş hayatının kalbinin attığı Trabzon’da lüks otel ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Ramada Plaza Trabzon yatırımımız ile en iyisini, en mükemmelini yakalamaya çalışarak Trabzon’u yerli ve yabancı misafirlerimiz için önemli bir destinasyon haline getirmeyi başardık. Ayrıca şirket toplantıları ve uluslararası kongreler için önemli bir alternatif olduk. Bu da bizi şimdiden en çok tercih edilen otel konumuna yükseltti.Bir Trabzon’lu olarak uluslararası bir marka ile Trabzon’u dünyaya tanıtacağız.” Dedi.

Kendi plajı var
Denize sıfır konumda bulunan ve Karadeniz’in muazzam doğasıyla uyumlu modern mimarisi ile Ramada Plaza Trabzon, kendine ait plajı, peyzaj yapısı ve dinginlik veren atmosferiyle alışılmışın dışında özgün bir proje olarak dikkat çekiyor. Açık havuzuna ilave olarak toplam 2.500 m2’lik SPA merkezinde kapalı yüzme havuzu ve fitness alanıyla hizmet veriyor. Ramada Plaza Trabzon, 5 yıldızlılüks bir otelden beklenen tüm özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip.

Trabzon’un marka değeri yükselecek
Havalimanına ve merkeze yakınlığıyla Trabzon’da yapılan en önemli yatırımlardan biri olan ve birçokkişiye büyük bir istihdam sağlayan otel, 8 kat ve toplam 41 bin m2 alanda hizmet veriyor. Ramada Plaza Trabzon, konforlu ve farklı tarzlara sahip ultra lüks 1 PresidentialSuit’i, 9 adet Master Suit, 14 CornerSuit, 3 JuniorSuit, 4 Business Suit, 319 Deluxe Room Deniz ve Doğa Manzaralı odası olmak üzere toplam 350 odadan oluşuyor. Tasarımı ve deniz manzarasıyla farklılığını hissettiren otelin iç mimarisi Arte–Bel firması Beril Başaran’ın imzasını taşıyor.

Ulusal ve uluslararası toplantı ve kongrelere ev sahipliği yapacak
Ramada Plaza Trabzon, 2.450m2’lik balo, konferans ve toplantı salonları ile bölgedeki kongre turizmi için gerekli tesis açığına da cevap veriyor. Havaalanına sadece 1 km mesafede olması, merkeze ve bölgedeki diğer şehirlere kolay ulaşım imkanlarıyla iş dünyası için yeni ve farklı bir alternatif sunuyor. Otelde iş dünyasına yönelik tasarlanmış yönetici katında teknolojik donanım ve estetiğin birleştiği;Business Suit, JuniorSuit, MasterSuit ve PresidentialSuit’de yer alıyor. Tesis, 1.500 kişi kapasiteli 6 adet toplantı ve konferans salonuyla çeşitli sektörel, ulusal ve uluslararası kongrelere ev sahipliği yapacak.

Bölgenin gastronomi merkezi
İçinde barındırdığı 1000 kişi kapasiteli Uzak Doğu Mutfağı, Türk Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Lübnan Mutfağı ve Rouge Bar’ı ile olmak üzere 4 farklı konsepttehizmet verdiği restoranlar ve barları; hem Trabzonluların hem de turizm tarafında misafirlerin keyif alacağı bir gastronomi merkezi olma özelliği taşıyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181