"Başımı sokacak evim olsun yeter" algısı değişiyor!
Birkaç yıl öncesine kadar “başımı sokacak evim olsun yeter” anlayışına sahip konut alıcısının, özellikli proje konutların sayısının artmasıyla beklentileri de yükseliyor. ‘Kusursuz ev’ oluşturmaya çalışan sektör temsilcileri, alışılmışın dışında yeni trendler sunuyor.

"Klasik konutlar albenisini yitiriyor"
Klasik konutların albenisini yitirerek, fonksiyonel projelerin öne çıktığını kaydeden YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Geçmişte inşaatçılar belirli bir çizgide ilerler, yeniliklere çok da açık yapılar hayata geçirmezlerdi. Artık devir değişti. Sektör, ‘yaratıcı fikirlerle’ yenilenirken, konutlar da konsept değiştirerek ‘yaşam alanı’ haline geldi. Son dönemde konut sektöründe yeni trend ‘dinamizm’. Daha hareketli, her noktası kullanılabilen ve ‘yaşayan’ konutlar daha fazla tercih ediliyor. Bu durum konut sahiplerinin yaşam standartlarının da yükselmesini sağlıyor” dedi.

Osman Cem Çankaya, Başkent Ankara’da inşa ettikleri Nefis Çankaya Evleri projesini de bu anlayışla projelendirdiklerini bildirerek, şunları söyledi:

“Bilinenin dışında yenilikler sunan, odaların konumlandırması farklılaştırılmış, kullanımda konut sahibini her gün yeni sürprizlerle buluşturan ‘dinamik’ örnek dairemizi gezenler, kendi oturdukları evle burayı kıyasladıklarında bir konutun yaşama nasıl dinamizm katabileceğini gördüklerini belirtiyorlar. Biz, inşaat sektöründe sürprizleri, yenilikleri, yeni nesil ailelerin ihtiyaçlarını çok iyi irdeleyen bir firma olarak yapılarımızı yeni yorumlarla daha yükseklere taşıyoruz. Kentin kalbinde yer alan, aynı zamanda tertemiz bir hava soluma olanağı sunan enfes İmrahor Vadisi manzaralı Nefis Çankaya Evleri ile sektörde ciddi bir hamle yapmanın, YP İnşaat’ın marka değerine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.” 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181