Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla villalara ilgi arttı!

Bayram tatilinin 9 gün olmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Özellikle yazlık villalara ilgi büyük. 9 günlük bayram tatilini havuzlu bir villada geçirmek isteyenlerin için 9 bin TL’ye de 200 bin TL’ye de villa var.  

Yazlığı olmayan kiralıyor

Bayram tatilinin açıklanmasıyla villalara ilginin arttığını kaydeden Lüks Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Tatilin 9 gün olması bekleniyordu. Bazı yazlıkçılar o nedenle ön rezervasyonlarını yaptırmıştı. Ancak tatilin resmi olarak açıklanmasıyla ilgi daha da arttı.  Bahçeli, havuzlu evler özellikle isteniyor. Doğayla iç içe olan evler çok seviliyor. Böylelikle hem dinlebilecekleri hem de çocukların oyun oynayabilecekleri bir yerde 9 günlük bayram tatilini geçirmeyi düşünüyor” ifadelerini kullandı.

Günlük 20 bin TL

Villa kiralamak isteyenlerin en çok Bodrum’u tercih ettiğini belirten Başaran, villaların fiyatları hakkında ise şu bilgileri verdi: “Oda, yatak sayısı, havuz, bahçe, teras, manzara, sauna gibi birçok olanağa göre evin fiyatı değişiyor. Ancak dört kişilik bir aile için günlük ortalama 1000 TL’den başlıyor 10.000 TL’ye kadar çıkıyor. Ultra lüks kategorisinde 20.000 TL’ye kadar ulaşan evler bulunuyor. 9 günlük tatili bir villada geçirmek isteyenler için 9 bin TL’den 200 bin TL’ye kadar farklı seçenekler var” dedi.

Bodrum isteniyor

Bodrum’da özellikle Yalıkavak, Gümüşlük, Bitez’in tercih edildiğini aktaran Başaran, “Oda sayısı ve havuz, manzara gibi özellikler fiyatları büyük ölçüde değiştiriyor. Çiftler, aileler, kabalık akrabalar ya da arkadaşlar grupları kendilerine göre bir villa seçebiliyor. Aylık kiralamaların ücretleri ise ortalama 25.000 TL’den 300.000 TL’ye kadar değişiyor. Bazı villalarda ise aylık 750.000 TL’ye kadar çıkabiliyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181