Bekaş İnşaat yenilenmeye logosu ile başladı!
Bekaş İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Kayseri'de doğan firmalarının bugün Başkent'in Çiğdem, Ayrancı, Yenimahalle gibi en önemli lokasyonlarmda dev projelere hazırlandığını, İstanbul'da da sektöre ciddi değer katacak çalışmalar üzerinde yoğunlaştıklarım kaydetti.

Her büyük firma gibi kendilerinin de bu süreçte yenilenmeye, yeni enerjiye ihtiyaç duyduklarım belirten Karahasanoğlu, "Bekaş'ın 30 yıllık kurumsal kimliğine yeni vizyon katacak çalışmalarda sona geldik. Binlerce ailenin konut sahibi olduğu kırmızı, altında derin çizgi bulunan Bekas logomuz, renginden taviz verilmeden yepyeni hatlara kavuştu. Tasarımcı Özlem Nurver imzası taşıyan yeni çalışma tüm Bekas ailesi tarafından beğenildi. Yenilenme enerjisi ile ülkemizi 'Büyük Türkiye'ye ulaşma yolunda bizden de önemli katkı geleceğine inanıyoruz" dedi. 

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181