Binaların yangından korunması ile ilgili yönetmelikte değişiklik yapıldı!
Resmi Gazetede yayımlanarak 'Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yürürlüğe girdi.

29 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğü giren değişiklik Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 16 Mayıs 2017 tarihli ve 2591 sayılı yazısını üzerine 7126 sayılı Sivil Savunma Kanununun ek 9. maddesine göre Bakanlar Krurulu'nca 14 Haziran 2017 tarihinde kararlaştırıldı.

Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair alınan karara göre 19 Aralık 2007 tarihinden önce yapı ruhsatı başvuru dilekçesi eki yapı projeleri ile ilgili idaresince onaylanmış olan yapı, bina, tesis ve işletmeler de bu yönetmelik yönetmeliğin uygulanması açısından mevcut yapı olarak kabul edilecek.

Resmi Gazete ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181