Birevim'den ev almak isteyenlere Ramazan kampanyası!
Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.  Ramazanın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 30 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim; faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkanı sağlıyor. Bu farkındalıkla ev sahibi olmak isteyenler için sunduğu kampanyalarla da adından sıkça söz ettiren Birevim, Ramazan ayının bereketiyle ‘Bir evim olsun’ diyen herkesin ev sahibi olmasını amaçlıyor.
 
Yeni yaşam alanızın nerede olacağına kendiniz karar verin
Hayata geçirdiği kampanyalarla gelir durumu fark etmeksizin her bir kişinin ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler önüne seren Birevim, ev almak isteyip peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına, sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle çıkıyor. Taksitlerin müşterileriler tarafından belirlendiği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, Ramazanın bereketini kampanyasına yansıtarak takipçilerine çalışma bedelinde net yüzde 30 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.
 
Çalışma bedeli belirlenen ödeme şekline göre şekilleniyor

Ramazan ayına özel çalışma bedelinde net yüzde 30 indirim fırsatı sunan Birevim’de çalışma bedeli, ev sahibi olmak isteyen kişilerin tercih ettiği yöntem ve ödeme planına göre şekilleniyor. Birevim, genel olarak müşterilerinden alınmak istenen gayrimenkulün yüzde 4,5 ila 12 arasında çalışma bedeli talep ediyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181