Birevim, engelli vatandaşlar için 'Bir Destek' kampanyasını başlattı!
Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, engelli vatandaşlarımız için düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Ocak ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirimin yanı sıra çok daha erken teslimat avantajı da sunuyor. Engel durumu yüzde 40’ın üzerinde olanların yararlanabileceği kampanyadan, engelli vatandaşlarımız ve birinci derece yakınları yararlanabiliyor.

31 Ocak 2017’ye kadar devam edecek ‘Bir Destek’ kampanyasıyla Birevim, ev almak isteyip peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına, sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 5 yıl önce

Ben yuzde 42 engeliyim evalmayi dusunuyorum bana nasil yardimci olursunuz

banner182

banner181