Birevim ile evinizi daha ucuza mal edin!
Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Her geçen gün büyüyerek, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti, hayata geçirdiği yenilikleri, kendi sektörüne kazandırdıkları, kalite standartları gibi alanlarda aldığı uluslararası ödüllerle de adından söz ettiren Birevim, geliştirdiği özgün finansal model ile rakiplerinden ayrışarak tüketiciye sağladığı olanaklarla fark yaratıyor.

Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz, hayal ettiğiniz evi size vadeden Birevim ile alacağınız evin değeri dışında faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Aylık ödemek istediğiniz taksitleri kendiniz belirleyerek, 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programlarına dahil olabileceğiniz Birevim’de evinizi diğer taksitli ev alma yöntemlerinin tamamından daha ucuza mal edebiliyorsunuz.

Borcunuzu olması gerekenden çok daha kısa sürede bitirebileceğinizi vurgulayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemimizde 120 kişilik tasarruf programına dahil olduğunuzda evinizi ilk ay alırsanız yöntemlerimizin özelliği ve dönemsel kampanyaların avantajı sayesinde toplam borcunuz 63 ayda bitiyor. Birevim’de ev alma sıranız geldiğinde gereksiz yere bekletilmezsiniz. Diğer taksitli ev alma yöntemlerine kıyasla daha kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz” diyerek Türkiye’de ilk defa sundukları avantajlar ve ayrıcalıklı yöntemlerinden bahsediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181