Bu projelerde Anneler Günü fırsatı devam ediyor!
Konut satışlarına katkı sağlamak isteyen firmalar, Anneler Günü kapsamında yaptıkları etkinliklerin yanı sıra kampanyalı ödeme planları ile de dikkat çektiler.

Eston Şehir Mahallem
8 Mayıs Anneler Günü'nden başlayarak 15 Mayıs'a kadar bir hafta süreyle Eston Şehir Mahallem'den ev alacaklara özel indirimler uygulanacak. Bu indirim kapsamında Eston Şehir Mahallem'de 48 ay vadeli konut kredisinde yüzde 0.42 faiz oranı ve 120 aya varan vade avantajları sunuyor.

Eston Şehir Mahallem projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

İstanbul 216 
Kadıköy Fikirtepe'de Baysaş İnşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinde Anneler Günü için Mayıs sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 30 peşin verilerek 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabilecek.

İstanbul 216 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

ONS İncek Residence
ONS inşaat, Anneler Günü'ne özel ONS İncek Residence'dan daire alanlara 16 Mayıs Pazartesi gününe kadar geçerli olacak Mudo'dan 10 bin liralık hediye çeki veriyor. ONS İncek, 1+1,2+1,3+1 toplam 992 rezidans daireden meydana geliyor. 

ONS İncek Residence 
projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Dreamlife Konutları
Avrasyaİnt Yapı ve Reform Yatırım ortaklığı tarafından mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde hayata geçirilen Dreamlife Konutları'nda, kalan sınırlı sayıda daireden birine sahip olmak isteyen anneler, 8-15 Mayıs tarihleri arasında özel avantajlardan yararlanabilecekler. 

Dreamlife Konutları projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181