'Bugün gayrimenkul yatırımı yapan, her zamankinden çok daha kazançlı çıkacak'!
Vatandaşlar faizlerde düşüş beklerken, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Konut yatırımının tam zamanı. Bugün alanlar yüzde 200 kazanabilir” dedi

Banka kredisi kullanıp ev sahibi olmak isteyenler faiz oranlarının düşmesini beklerken, gayrimenkul şirketlerinden vatandaşlara konuta yatırım çağrısı geldi. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, konut yatırımının tam zamanı olduğunu belirterek "Bugün gayrimenkul yatırımı yapan, her zamankinden çok daha kazançlı çıkacak" dedi.

GÜVENİMİZ TAM
Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30. yılında 925 milyon liralık 3 büyük yatırıma imza atacak. Ofis- Konuk-Alışveriş Merkezinden oluşan Avcılar Exclusive Bayraklı ise 500 milyon lira yatırımla hayata geçecek. Gökdelenler Bölgesi'nde yatay mimari projeye sahip 8 katlı Avcılar Exclusive Bayraklı'da, geçen ay yapılan tanıtımın ardından zemin altı 1. kat çalışmaları bitti, ikinci kat çalışmaları başladı. Sektördeki maliyet artışınının yüzde 46'ya ulaştığını, buna karşın böylesine yüksek orandaki artışı, satış fiyatlarına yansıtmadıklarını belirten Avcı, "Birikimlerimizi farklı enstrümanlarda değerlendirsek daha çok kazanacakken biz 'işimizi' yapmayı seçtik, ülkemize değer katan, yatırımcısına kazandıran projeler üretmeyi seçtik" dedi. Tüm projelerinde daha çok kazanmak yerine istihdam yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Avcı şöyle devam etti:
"Projelerimizi banka kredisi kullanmadan, tamamen öz sermayemizle gerçekleştiriyoruz. Üç projemizle 600 kişiyi istihdam etmiş olacağız. Bu bizim yatırımcımıza, sektörümüze ve ülkemize olan güvenimizin göstergesidir."

ALTIN FIRSAT
Sektördeki durgunluğun yatırımcı için de büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Avcı, "Bu yatırım için aslında şu an en iyi zaman. Çünkü konut fiyatları son derece uygun. Gayrimenkuller değerinin altında satışa sunuluyor, bir kaç ay sonra faiz oranları düşünce, konut fiyatları olması gereken fiyata yükseldiğinde, bu fırsatı değerlendirenler yüzde 200 kazançlı olacak" diye konuştu.

YATIRIMCILAR ACELE ETSİN
Projelerinde yüzde 1'in altına oranlara kredi imkanı sağladıklarına dikkat çeken Avcı, "Bu yatırımcıya çok avantaj sağlıyor. Önümüzdeki günlerde konut faiz oranları yüzde 1'lere düşerse piyasalar hareketlenecek ve konut fiyatları yükselişe geçecektir. Biz zaten yüzde 1'in altında bu fiyatlara kredi kullandırıyorken gerçek alıcı ve yatırımcılar ellerini çabuk tutmalı" dedi.

Yeni Asır 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181