Bursa'da 6 milyarlık gayrimenkul yatırımcılara buluştu!
Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayan ve 10 Nisan'a kadar sürecek olan Bursa İnşaat Fuarı, 6 ayrı salonda 35 bin metrekarelik alanda yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Fuarlarda bu yıl hedef 60 bin ziyaretçi. Ortaya çıkacak iş hacmi ile hem inşaat sektörüne hem bölge hem de ülke ekonomisine katkı sağlanması hedeflenirken, tüketim amaçlı konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkân gibi gayrimenkulleri alarak yatırım yapmak isteyen kişiler için de özel fırsatlar sunuluyor. Fuara özellikle Arap ülkelerinden çok sayıda alıcının geldiği de gözlendi. Tüyap Bursa Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 280'i aşkın firmanın katıldığını ve pek çokprojeninilkkez görücüye çıktığım belirterek, özellikle Körfez ülkeleri başta olmak üzere Ortadoğu, Arap yarımadası, Doğu Bloku ülkeleri, Kuzey ve Orta Afrika'dan işadamlarının fuarda ağırlanacağını kaydetti. Gayrimenkul sektörüne 'stoka mal üretmeyi bırakın' çağrısı yapan İbrahim Burkay, "Talep sahibinin ihtiyacına uygun proje üretmeliyiz" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181