Cathay Group'un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu!
Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu.

23 yıllık sektör deneyimine sahip İsmail Özcan, Nisan 2019 itibariyle Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlayan Özcan, aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı Bina Bilgisi Kürsüsü’nde yüksek lisans eğitimine başladı. “Turizm’de eğilim ‘değişimi’ ve tatil köyleri açık alan planlama ilkeleri” tezini hazırlayan İsmail ÖZCAN, 2001 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Profesyonel iş hayatı boyunca, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği, Sektörel Yayıncılar Derneği gibi çeşitli sektörel dernek ve birliklerde üye olan ve çeşitli zamanlarda bu derneklerin yönetim kurullarında görev alan Özcan, 3 yıl boyunca, kurucu üyesi olduğu, sivil toplum örgütü Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) genel sekreterliğini yürütmüştür. İsmail ÖZCAN, halen,Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Zeytindostu Derneği’nin, Turyap Yapı San. ve Tic. A.Ş. adına Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘nin (GYODER) üyesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181