Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adres!
Vatandaşlar tarafından aranan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adres bilgisini sizler için araştırdık.

çevre ve Şehircilik Bakanlığı adres bilgisi belli oldu. çevre ve Şehircilik Bakanlığı iletişim bilgisi şu şekilde;
çevre Bakanlığı adres : Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9. km. No: 278 Çankaya / Ankara
çevre Bakanlığı telefon :+90 (312) 410 10 00

Peki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nedir, ne iş Yapar ?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, çevre ve şehircilik işlerinden sorumlu olan bakanlıktır. Her ilde ayrı ayrı şubesi olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapısında Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş., Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Milli Emlak Genel Müdürlüğü gibi birimleri bulunduruyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adres bilgisi detayını sizler için derledik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181