Ceylan İnşaat projelerinde Türkçe isim kullanmaya devam ediyor!
Ceylan İnşaat,  geçmişte olduğu gibi hayata geçireceği yeni projelerinde de de kullanacağı isimlerin Türkçe olması konusunda hassasiyet göstereceğini açıkladı. Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, hayata geçireceği projelerinde Türkçe isim geleneğini sürdüreceğini açıkladı.  
 
Muammer Ceylan: Türkçe isim kullanmaya özen gösterdik
Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Türkiye inşaat sektörünün ülke ekonomisin lokomotiflerinden biri olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün Türkiye’nin en büyük istihdam sağlayan kollarından biri olduğunu aktaran Ceylan, “Ceylan İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizde Türkçe isim kullanmaya özen gösterdik. Bundan sonrada bu hassasiyetimize devam edeceğiz. Türkçemizin yaygınlaştırılması için Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı farkındalık projesine Ceylan inşaat olarak destek vermekten gurur ve onur duyuyoruz. İnşaat sektörünün bir temsilcisi olarak Türkiye’nin markalaşması için özel ve kamu sektöründeki bütün temsilcilere büyük görev düştüğüne inanıyoruz. Bu farkındalıkla da sektörümüz, son 5 yıldır markalı projelerin altına imza attığı gelecek projelerin isimlerinin Türkçe olmasını istiyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181