Cihan İnşaat Hoşdere'ye roadshowlu tanıtım yapacak!
Emlak Konut'un Hoşdere 5.Etap ihalesini 156 milyon 500 bin lira hasılat taahhüdü ile kazanım Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı.

1000 ÜNİTELİ PROJE

Cihan İnşaat İs Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır," 5-Etap'a ticari üniteler ve üstünde rezıdansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız" dedi. Hışır, projenin arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin 626 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelirinin 156 milyon 500 bin lira ve arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranının yüzde 25 olduğunu söyledi.

Yeni yapacakları ticari üniteler ve konutlardan oluşacak proje için kapsamlı bir araştırma başlattıklarını dile getiren Hışır, "Altta ticari alanlar, üstte rezıdansların olacağı yaklaşık 1000 üniteli dev bir proje planlıyoruz. Yabancı yatırımcılara tanıtım için roadshow yapacağız. Yurtdışından önemli miktarda talep bekliyoruz. Şimdiden büyük yabancı alıcılar projemizle ilgilenmeye başladı" dedi.

Karar Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181