'Çin, 2018'i Türkiye'ye yatırım yılı ilan etti'!
Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri olan ve bu yıl 6'ıncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı'nda 300'ü aşkın sektör temsilcisi bir araya geldi. Konferansta katılımcılara seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve 250 farklı yan sektörü beslediğini söyledi.

İnşaat ve konut sektörünü bir araya getirmek amacıyla bu yıl 6'ıncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı, 300'ü aşkın sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu. Konferansta sektöre temsilcilerine seslenen Ceylan İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü söyledi.

NEDEN 1. OLMAYALIM?
Konut sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve 250 farklı yan sektörü beslediğinin altını çizen Ceylan, sektörün geçtiğimiz yıla göre yüzde 6,5 büyüme gösterdiğini ve bu büyümenin olumlu okunması gerektiğini belirtti. Ceylan, "İnşaat sektörü, 2016 yılından itibaren her yıl bir önceki yıla oranla rekor kırarak yoluna devam etti.

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, kentsel dönüşüm projeleriyle gelişti, çok büyük marka konut projeleri yükselmeye başladı. Biz Türkiye inşaat sektörü olarak Afrika'da yol, hastane ve inşaat projelerini yükseltmeye başladık. Ufkumuzda hep yeni ülkeler ve kıtların olduğunun bir göstergesidir bu.

Dünya inşaat sektörünün itici gücü olan Çin, 2018'i Türkiye'ye yatırım yılı ilan etti. Bu sene Çin'den ciddi bir yatırım bekliyoruz. Öte yandan Ceylan olarak, inşaat projelerine yabancı isimler verilmesin istiyoruz. İsmini telaffuz edemediğimiz isimler o kadar çok ki bunun bir sisteme oturtturulmasından yanayız. Büyük sitelerdeki komşuluk ilişkisine dikkat çekmek istiyoruz. Bu ilişkileri geliştirecek sosyal çalışmalar ve çocuklara yönelik eğitimler düzenliyoruz. Ülke olarak; büyük ve marka projeler üretmeye devam edelim" dedi.

Bizim Anadolu Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181