Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını açtı!
Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı kapılarını bugün ziyaretçilerine açtı. 10 Eylül'e kadar devam edecek fuarında Türkiye 28 ülke arasında 'En Büyük Uluslararası Katılımı Gerçekleştiren Ülke' unvanına sahip oldu.

Fuara Türkiye'de 61 firma katılıyor. Bu firmalar arasında Ağaoğlu İnşaat, NEF, İş GYO, DKY İnşaat, Kuzu Grup, Torunlar Gayrimenkul, Babacan Yapı, Özyurtlar İnşaat, Soyak, Ege Group, Kuzu Grup, Sinpaş GYO, Ofton, SVR Gayrimenkul, Eroğlu Gayrimenkul, Tabanlıoğlu Mimarlık, Mesa, Siyah Kalem, Piyalepaşa Gayrimenkul, Gap İnşaat, Dumankaya İnşaat, Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat bulunuyor.

14. kez düzenlenen Cityscape Fuarı'na bu yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. 41 bin metrekare fuar alanında firmaların boy göstereceği fuar katılımlarının yüzde 61'i Körfez, yüzde 35'i ise uluslararası firmalardan oluşuyor.

28 ülkeden 300'den fazla katılımcıyı ağırlayacak olan Cityscape Global 2015’te Türkiye gayrimenkul sektörü de katılımını ikiye katladı.


http://www.cityscapeglobal.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181