"Çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten konutlar tercih ediliyor"!
Vatandaşların kendilerine sosyal anlamda daha fazla zaman ayırmaya başladıklarını ve çalışma saatleriyle paralel olarak konut anlayışlarında değişiklik yaşandığını anlatan Bünyamin Gelgeç “Bunun doğal sonucu olarak, sosyal aktiviteleri ve imkânları olan projeler tercih ediliyor. Rezidans projelerini diğer projelerden ayıran özellik, birçok yaşam alanını sakinlerine sunmasıdır. Yaşam merkezi, sosyal aktivite alanları ile konforlu bir yaşam alanının kapılarını aralayan projeler gerçek anlamda fark yaratmaktadır” ifadelerini kullandı.

Her türlü yapıyı barındıran konutlar tercih ediliyor
Konut sahibi olmak isteyenlerin, günümüzde her türlü yaşam alanını barındıran yapılara yöneldiğinin altını çizen Gelgeç “Günümüzde müstakil evin rahatlığını isteyen ve aynı zamanda da kule projelerine yönelen bir kesim bulunmakta. Bu yönelişin sebebi olarak ise karşımıza; kaliteli ve güvenilir hizmet, lüks donanımların yanı sıra sunulan sosyal imkânlar çıkıyor. Bunun yanı sıra rezidansların kira getirisinin yüksek olması ve yatırım için güzel bir alternatif olması da alıcıların yönelmesinin başlıca sebeplerinden.”

Keyif Dolu Ve Konforlu Yaşam
Konfor sağlayacak her türlü unsurun Wind Ankara’ya dahil edildiğini belirten Bünyamin Gelgeç “Botanik alan ile ahenk içindeki tam müstakil villalarda; özel fitness alanı, sauna ve jakuzi olanakları ile Wind Ankara'da huzur tam anlamıyla yaşanılır kılındı. Bu noktadan hareketle bizde projemizde her türlü detaya yer verdik ”diye konuştu. Özellikle büyük şehirlerde ve çok katlı yapılarda otopark sorununun aileleri bezdirme noktasına getirdiğine de değinen Gelgeç “ Wind Ankara kulede her daire için 4 araçlık otopark alanı, müstakil villalarda ise 6 araca kadar özel kapalı otopark alanı sağlanmış olup, otopark alanları site içi görselliğe dahil olmayacak şekilde yer altında konumlandırılmıştır” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181