Dağ Mühendislik İstanbul'a Tual markalı 2 projeyle geldi!
Çeyrek asırdır Konya'da yaşam alanları inşa eden Dağ Mühendislik, şimdi tüm Türkiye'de büyüyor. Dağ Mühendislik, Konya'da satışı devam eden projelerinin yanında, İstanbul'da Tual markası altında iki yeni projeyi de hayata geçiriyor.

Konya'da başladığı yatırımlarının ardından İstanbul'daki projeleriyle adından söz ettiren Dağ Mühendislik, çeyrek asırlık deneyimi ile sektöre, paydaşlarına ve müşterilerine değer katıyor. Yapımdan teslim sonuna kadar sürecin tüm aşamalarında müşterilerinin yanında olma sözüyle hareket eden Dağ Mühendislik, kalite ve deneyimini tüm Türkiye'ye taşıyor. Yalnızca bir yapı üretim merkezi değil, çevre ve doğayı koruyan, sosyal sorumluluk bilinci yüksek, modern yaşam alanları inşa etme felsefesiyle yola çıkan Dağ Mühendislik; satışı devam eden projeleri ve yeni yatırımlarıyla tüm Türkiye'de büyümesini sürdürüyor.

2 MİLYON M2 İNŞAATI TAMAMLANDI
Dağ Mühendislik bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attı. Dağ Mühendislik tarafından Selçuklu'da hayata geçirilen Doğa Şehir Projesi, 242 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Dağ Mühendislik'in Konya'da gerçekleştirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir Plus 1. etaba ve Floraşehir'e olan yoğun ilgi devam ediyor. Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı da sunuyor. Yeni kampanyaya göre, Dağ Mühendislik'in Konya'da projelendirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir ve Floraşehir'den daire almak isteyen Konyalılar; % 0.89 banka oranı ve 120 ay vade imkanına sahip bulunuyor.

DOĞAŞEHİR'DE HAYAT BAŞLADI
Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir, toplam 1.200 adet konut, büyük metrekareli ticari alanı, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeteryadan oluşan sosyal donatı ağı ile Konyalılar'ı buluşturacak. Merkezi bir lokasyon üzerinde konumlanan Doğa Şehir, adı gibi hem doğayla iç içe hem de şehir merkezinde hayata geçiriliyor. Bulunduğu alan içerisinde tek bir ağaca bile zarar vermeden gerçekleşen projenin teslimleri söz verildiği gibi 2016 yılı sonuna kadar yapılmış olacak. Farklı gelir gruplarına yönelik alternatif projeler üreten Dağ Mühendislik, 2016'da da projelerine hız kesmeden devam ediyor. Dağ Mühendislik'in Konya'da tamamlanan projeleri arasında Novada Outlet Konya Alışveriş Merkezi, Ataşehir, Residance Hill, Autopia Konya, Site Bosna, Bahçeşehir Gold, Bahçeşehir ve Ataköy Siteleri yer alıyor.

TUAL ADALARIN YÜZDE 30'U SATILDI
Emlak Konut GYO güvencesi ve Bahçekent Flora projesiyle İstanbul piyasasına giriş yapan Dağ Mühendislik, yatırımlarına 'Tual Adalar' ve Tual Bahçekent' projeleriyle devam ediyor. Tual Adalar projesi 6 blokta 471 konuttan meydana geliyor. Yatırım merkezi olarak hızla gelişen Kartal'da yükselen projenin; bir sene sonunda yatırımcısına maksimum kazandırması bekleniyor. Birinci kattan itibaren orman ve Adalar manzarasına sahip olan Tual Adalar'ın yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Tual Adalar; ister yüzde 3 peşinatla ister 30 ay vade farksız taksit seçenekleriyle daire sahibi olmayı da kolaylaştırıyor. 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan Tual Adalar'dan daire almak isteyen yatırımcılar için fiyatlar KDV dahil 342 bin TL'den başlıyor.

Projede 1+1'ler 75 ile 76 metrekare, 2+1'ler 116 ila 133 metrekare, 3+1'ler 159 ile 177 metrekare, 4+1'ler ise 185 metrekare olarak tasarlandı. Alt katlardan itibaren deniz manzarasına hakim olan 'Tual Adalar'da her daire için depo alanı ve kapalı otopark ayrıldı. Otopark alanlarında elektrikli araçlar için şarj ünitelerine yer verildi. Dağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal'da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30'u şimdiden satıldı.

Konya Hakimiyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181