DAP Yapı'da kampanyalar hız kesmeden devam ediyor!
FETÖ'nün hain darbe girişiminin püskürtülmesinin ardındanekonominin tüm oyucuları el ele vererek adeta bir reform süreci başlattı. Süreç, tüm sektörlerin katılımıyla ülke çapında bir seferberliğe dönüştü. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Gayrimenkul sektöründe Emlak Konut'un başı çektiği, peşi sıra GYODER'in de destek verdiği kampanyalarda proje geliştiriciler olarak bizler de elimizi taşın altına koyduk. Kendi adımıza, İstmarina ve diğer projelerimizde yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunduk" dedi. Başlatılan kampanya hamlesine halkın yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Yılmaz, "İstmarina projemizde şu ana kadar 31 daire satışı gerçekleştirerek 29 milyon TL'lik satışa imza attık. Yine aynı kampanya çerçevesinde Taksim Petek'te de çok özel fırsatlarla vatandaşlarımızı ev sahibi yapıyoruz" diye konuştu.

HIZIMIZI KESMEYECEĞİZ
Gayrimenkul sektörünün, bu rüzgârla birlikte yeni yatırımları duyurmaya başlayacağını anlatan Ziya Yılmaz, "Biz de Dap Yapı olarak bu süreçte hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkemize güveniyoruz. Ülkemizi karanlığa çekmek isteyenlerin daima karşısında olacak, kendi iş alanımızda, kendi payımıza düşen fedakarlığı yaparak ekonominin canlanmasına katkıda bulunacağız" ifadelerini kullandı. Bu senenin başında Adam Kule ve Taksim Petek projelerini satışa çıkardıklarını söyleyen Yılmaz, "Devamında Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceğimiz projelere ek olarak bir de Validebağ Korusu'nun hemen yanı başında bir proje hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul güvenilir liman
Sektörün, ekonomi açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten Yılmaz, şöyle devam etti: "Gayrimenkul, yerli ve yabancı alıcı-yatırımcı nezdinde hâlâ en güvenilir liman olma özelliğini koruyor. Güncelliğini asla yitirmeyen ve diğer yatırım araçlarına göre kârlılığını kanıtlamış olan gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak, birikimi doğru ve kazançlı bir yatırım aracına bağlamak anlamına geliyor. Halkımızı, konut alışverişinde maksimum kazanç sağlayan tüm koşulların buluştuğu bugünleri değerlendirmeye davet ediyoruz."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181