DATA Gayrimenkul'den 5 branşta hizmet!
Son yıllarda artan rekabet ile birlikte konut satışlarının daha da zorlaştığı İstanbul inşaat sektöründe şirketler projelerinin satışı konusunda profesyonel destek alarak büyük bir rahatlama ve başarı kaydettiler. İş adamı Abdullah Cambaz tarafından kurulan ve kısa sürede sektöründe yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Data Yatırım bu zamana kadar onlarca marka projede, yüzlerce ailenin, ev sahibi olmasını sağladı. Sadece inşaat şirketlerinin değil aynı zamanda yatırımlarını akıllıca değerlendirmek adına gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen insanların tercih ettiği ve güven duyduğu bir kurumuz diyen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Cambaz, inşaat sektöründe güçlü ve kaliteli işlere imza atan kurumların projelerini insanların beğenisine sunduklarını belirtti.

Abdullah Bey, Data Yatırım olarak hangi alanlarda hizmet veriyorsunuz?
Data Yatırım GMG; konut proje satışı, gayrimenkul geliştirme, yatırım danışmanlığı, ikinci el gayrimenkul satış ve kiralama aracılık hizmeti ve kurumsal gayrimenkul kiralama olarak beş ana branşta hizmet vermektedir. Şu an Şehzade Evleri, Armağan Residence, Saklı Vadi Sitesi, Zin D Suits projelerinin satış ve pazarlamasını sürdürmekteytiz.

ŞEHZADE EVLERİ ÜMRANİYE 
Şehzade Evleri Projesi kalitesi ile bulunduğu bölgede yüksek standartlar ortaya koyan bir proje. 2 blokta 33 konutun yer aldığı Şehzade Evleri Projesi, Ümraniye'nin en nezih mahallesi İstiklal' de olup, bölgenin en önemli caddelerine yürüme mesafesinde yer alıyor. Muhteşem lobisi, oturma alanları, birer araçlık otoparkı, gibi onlarca bölümü ile Şehzade Evleri insanlara konforlu biryaşam sunuyor. Konutların tüm camlarında otomatik elektrikli panjur, her dairede klima, 4'lü ankastre seti, görüntülü diafon sistemi, asma tavan led aydınlatma gibi bir çok lüks detay Şehzade Evleri'nde bulunuyor.

ARMAĞAN RESİDENCE ÜMRANİYE
Ümraniye Armağanevler'de yer alan Armağan Residence metroya 150 metre mesafede yer alıyor. Yapılmakta olan Finans Merkezi'ne.Tem Otoyolu-Tepe Üstü Kavşağına, Boğaziçi Köprüsü Küçüksu Bağlantısına bir kaç dakika uzaklıkta olan proje, Buyaka Avm, Canpark Avm gibi merkez lokasyonların yanı başında bulunuyor. Her daire için otopark, fitness salonu, açık çocuk bahçesi, kapalı çocuk oyun alanı ve mini sinema sistemleri ile Armağan Residence'ta günlük yaşam güvenli ve konforlu bir şekilde yaşanmış olacak.

SAKLICADİ KONAKLARI KARTAL
Kartal Hürriyet Mahallesi'nde toplam 126 daireden oluşan Saklı Vadi Sitesi huzur ve konforun bir arada olduğu, adalar manzarasının evlerin salonuna taşındığı özel bir proje. Anaokulu, kreş, kapalı ve açık otopark, fitness salonu.sauna, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ile Saklı Vadi Sitesi'nde yılın 365 günü tatil konforunda günlük yaşam var. 2+1 ve 3+1 dairelerin katbahçelerinin olduğu bu projemizde 3+1 'lerin ise 15 m2 farklı kullanım amaçlarına dönük olabilecek ekstra bir odası daha var.

ZİN D SUİTS DUDULLU
Yukarı Dudullu Meydanı ve metro çıkışında bulunan Zin D Suits Ticari İş Merkezi inşaatı tamamı ile bitmiş olup 1 Mayıs itibari ile faaliyete geçmiş olacak. Her katta 6 ofisin yer aldığı ve toplam 66 ofisten oluşan projemizde 25 adet mağaza, dükkan ve hizmet mekânı bulunuyor. Kapalı ve Açık otoparkın yer aldığı projemizde yüzme havuzu ve sosyal alanlar da var.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181