Demir İnşaat 2,5 milyar liralık konut yatırımı yapacak!
Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019 yılların Türkiye ve yurt dışında toplam 2.5 milyar lira yatırım planladıklarını belirterek, "Bekleyelim, görelim politikası gütmüyoruz. Bu dönemdeki yatırımların önümüzdeki dönemde bize artı değer getireceğine inanıyoruz" dedi.

Önümüzdeki dönemde, istanbul'da, Sefaköy Halkah'da 130 bağımsız bölümden oluşan bir proje yapacaklarını ifade eden Demir, ruhsatı alınan bu projeye Nisan'da başlayacaklarını açıkladı. Nisan ayında ayrıca Avrupa Konutları'yla yine Hadıırıköy bölgesinde bir projeye başlayacaklarını kaydeden Demir, şunları söyledi: "Burada da yaklaşık 600'e yakın daire, 40'a yakın işyeri öngörüyoruz. Büyükçekmece'de Araplar ile yapacağımız Albatros projesinin ruhsatını aldık. 2018'de başlamış olacağız. Seyrantepe'de 400, Göktürk'te de 200 konuttan oluşacak kentsel dönüşüm işlerimiz var, onların da sonlarına geldik."

ANADOLUYA AÇILACAK
Anadolu'daki ilk projelerini de İzmir'de hayata geçireceklerini ifade eden Demir, ayrıca Aydın, Konya ve Eskişehir'de de proje geliştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181