Demir İnşaat son 3 yılın en yüksek satışını yaptı!
Demir İnşaat Başkanı Hamit DemirGYODER'in Ağustos'ta başlattığı 'Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye' kampanyası sayesinde son 3 yılın en yüksek satışını yaptıklarını söyleyerek, "Faizleri 120 ay vadede yüzde 0.55'e çektiğimiz sonbahar kampanyasıyla zirveyi aşmayı hedefliyoruz" dedi. Şirket, bu satış performansını Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik'te gösterdi.

3 PROJE SATIŞTA
İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'deki Demir La Vida, 5 blokta 379 konut ve 29 dükkandan oluşuyor. Demir La Vida'da daire fiyatları 423 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü'ndeki Ayışığı Butik'te ise 110 rezidans ve 9 dükkan var. Evler 237 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yine Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'te dairelerin yanı sıra villalar da bulunuyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181