Demir İnşaat'tan Avrupa'ya 2 yeni proje!
İstanbul'da hayata geçirdiği projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla öne çıkan Demir İnşaat, ilk kez yurtdışında proje inşa etmeyi planlıyor. İlk projeyi Ukrayna Vinnitsya'da hayata geçirecek şirket, Türk Şehri (Turkish City) adı altında yaklaşık 600 konut, otel ve alışveriş merkezi (AVM) yapacak. Demir İnşaat'm yurtdışında planladığı ikinci proje ise Almanya'da. Potsdam şehrinde yapılacak proje için yerel yönetimden olumlu dönüş aldıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bu ay içinde ön protokolün yapılacağını kaydetti.

Demir, projenin 31 dönümlük alanda, 3 ayrı parsel üzerinde konut, ofis ve yurt binasından meydana geleceğini söyledi. Türkiye'de kentsel dönüşümün iyi gitmediğini belirten Demir, bürokratik sıkıntıların altını çizdi. İlçe ve anakent belediyeleri birlikte hareket etmediği için bir ileri 5 geri gidildiğini, dönüşümün tek elden yapılması gerektiğini vurguyan Demir, "Sektör bu şekilde devam ederse 2017-2018'de markalaşmış firmalar da işi bırakabilir" dedi.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin Akyol 8 yıl önce

Ben kievde yasiyorum vinettsada

banner182

banner181