DKY İnşaat 45 günde 120 konut sattı!
DKY İnşaat Emlak Konut öncülüğünde başlatılan ve GYODER'in katılımıyla devam eden 'Gayrimenkulde güç birliği daha güçlü Türkiye' kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY olarak 5 projeyle kampanyaya dahil olduklarını belirten şirket yetkilileri kampanyaya yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. Kampanyaya dahil olan projeler DKY markasıyla Kartal, Ada, Sahil, On ve Lokum Evler isimleriyle yükseliyor. Şirket yetkilileri kampanyaya dahil oldukları Ağustos ayı basından bu yana 45 günde, 120 konut sattı klarını dile getirdi. Satılan konutlardan elde edilen hasılat tutarı 98 milyon liraya ulaştı. Satışları devam ettiği projelerde evlerin fiyatları 425 bin liradan başlıyor. 15 Ekim 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat ve 10 yıl vadeli aylık yüzde 0.70 vade farlı ile konut alınabiliyor.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181