DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar liralık yatırım!
DKY İnşaat, Kartal'a bugüne kadar 1.5 milyar liralık yatırım yaptı. Şirket, bölgedeki 5 projesiyle dikkat çekiyor. İşte o projeler;

DKY BUSINESS: DKY Business Kartal, DKY Kartal'ın ofis bloğu olarak yükseliyor. Proje tam donanımlı toplantı odaları, teras katındaki Roof'u, yemek salonu, restoranı ve kafeteryaları ile dikkat çekiyor. Yanında metro bulunan DKY Business'in 2019'da teslim edilmesi planlanıyor.

DKY KARTAL: Şirketin DKY Kartal projesi sektöre, 1 yerine '1.5 salon' kavramını getirdi. Tüm dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak kayar katlanır camla kapatılmış balkonlar bulunuyor. Bu balkon alanları dairelere her mevsim ek yaşam alanları kattığı için DKY Kartal'daki daireler +1.5 konseptii olarak adlandırılıyor. 

DKY ADA VE DKY DRAGOS: Dky inşaat'ın Kartal'da gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projelerinden biri olan DKY Ada'da çalışmalar sürüyor. 750 konutluk bu projede de buçuk konsepti daireler yer alıyor.

DKY SAHİL: DKY Sahil denize sıfır konumda. Projede 2+1.5'den, 4+1 teraslı dairelere kadar toplam 138 konut var. 2019'da tamamlanması planlanan DKY Sahil'de oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu var.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181